Es parasti neesmu ļoti skarba karbonāžu vērtējumos, bet šis bija... kāpēc, kāpēc. Protams, ko gan es būtu varējusi gaidīt, jo tomēr vēders rāvās čiekurā, bet pa ceļam uz Rīgu vajadzēja paēst. Blakus esošais restorāns bija ciet, jo nebijām viņu darba laikā. Par visu pēc kārtas - bistro kā jau bistro. Visādas lietas, kas jau ir sagatavotas un gaida ēdājus. Bildē redzamā karbonāde ar sieru - 2,90 eiro (bez piedevām, protams), kartupeļi frī (pēc pasūtījuma tiek cepti, ~ 10 minūtes) 1,30 eiro, ķīnas kāpostu salāti, ja prāts neviļ - 0,55 eiro + vēl majonēze (cenu neatceros), bet tā kopsumma varētu būt aptuveni 5 eiro (saldais nav ierēķināts). Jau bildē varat noprast, ka nav pirmā svaiguma (aka cepuma), tāpēc jau siera cepurīte iežuvusi un vairākas reizes (?) sildīta. Garša - nekomentēšu. Ēstgribu apvaldīju, bet - vai guvu baudu un to foršo sajūtu, kad esi apēdis lielisku karbonādi? Diezin vai. Situāciju glāba auzu pārslu deserts, kas ir bildē redzams (cena - 1,30 eiro). Katrā ziņā - citos bistro ir ēstas labākas karbonādes. Šeit ir uz ko tiekties!
Jaunākās karbonādes Tavā e-pastā