Krodziņš "Šlāgeris"

Krodziņš "Šlāgeris" Madonā un Kraukšķīgā karbonāde ar vīnogu mērci - tā gluži kā medusmaize dvēselei. Nu ļoti garšīgi (tik kartupelīšus vajadzēja čut - čut mazāk pacept, bet tā cepuri nost). Un jā, šī ir pusīte. Pusīte ! Neticami, vai ne ? Ak, un cena 3.90 € par šo jaukumu.

Vērtējums: +++++ 5/5
Pievienots: 28.08.2018
cenu
kategorija
<5€

Uzreiz brīdinu - abas karbonādītes ir tikai pusporcija. Priekšplānā - cūkgaļas karbonāde ar ceptiem šampinjoniem un sieru (4 eiro par pusi/ 5,60 eiro par pilnu porciju). Tālāk - vistas karbonāde ar sieru un ananasiem (cena bija līdzīga, bet neesmu telefonā saglabājusi ēdienkartes pusi, kur bija vistas gaļas ēdieni). Piedevās jau cenā bija iekļauti vārīti, cepti kartupeļi un piedevas ar visiem salātiņiem, baltā mērcīte (ja grib majonēzi un citas ekstras, tad jāpasūta. Man bija klasiskais porcijas piedāvājums) + atnes pašu ceptu maizīti kā piedevu (kā bildē priekšplānā). Par fritētiem (aka friškas) - jāpiemaksā. Viennozīmīgi var teikt, ka "Šlāgeris" ir karbonāžu mīļotāju garšas paradīze. Tik daudz karbonāžu un ļoti ātra apkalpošana (piebilde - pašam pie bāra letes jāiet pasūtīt ēdiens). Nav stundām jāgaida līdz pašam pasūtījumam, bet viss tiek izdarīts aptuveni 10-20 minūšu laikā, varbūt pat mazāk. Ēdiens ir ļoti garšīgs. Katrā ziņā - nepārvērtējiet savu ēstgribu, ja jums krodziņa priekšnieks saka, ka labāk pusi ņemt, tad klausiet viņu! Pat lielākie ēdāji šeit ar grūtībām ir tikuši galā ar pilnu porciju. Ja esi Madonā, tad "Šlāgerī" neiebraukt pēc karbonādes - tas ir grēks! Tā kā esmu bijusi vairākas reizes, tad iesaku arī noprovēt kraukšķīgo karbonādi ar vīnogu mērci (3,80 eiro par pusi, bet 5,20 eiro par pilnu porciju). Bildes gan nebūs, jo karbonāžu mājaslapā vairākas uzreiz nevar pievienot, bet to tad kaut kad iekš "Karbonādes cienītājiem" FB lapas izdarīšu.

Vērtējums: +++++ 5/5
Pievienots: 05.09.2018
cenu
kategorija
<5€

Gan slavenā "kraukšķīgā" ar vīnogu mērci, gan karbonāde ar sieru ir vienmēr tāda pati kā visu laiku - garšīga, mutē kūstoša un tāda, kura paliek domās un liek atgriezties "Šlāgerī" vēl un vēl..

Vērtējums: +++++ 5/5
Pievienots: 05.09.2018
cenu
kategorija
<5€

Kraukšķīgā karbonāde ar vīnogu mērci. Katram Madonietim izraisa siekalu pilnas, nostaļģiskas atmiņas līdzīgi kā pirmais aliņš " Sinepēs un Medū". Taču Kraukšķa ( kā to familiāri dēvē kroga īpašnieks Haralds, iekliedzot jaunu pasūtījumu virtuvē) slava plešas tālu aiz Madonas robežām. Kraukšķīgo pārslu ieskauta, uz Tava šķīvja tur guļ cūkgaļas karbonāde, pārlieta ar klasisku balto mērci, kas garšas eksotikai papildināta ar vīnogu ceturtdaļām. Izvēloties piedevas, iesaku panašķoties ar kartupeļiem, kam saldētava ir svešvārds. Piedevas arī nav mainījušās pēdējos 10 gadus, jo starp divu veidu salātiņiem, Tu vienmēr atradīsi mazu marinētu gurķīti vai sīpoliņu kā komplimentu no šefpavāra. Attēlā redzama pusīte porcijas, bet pasūtot pilnu Tu par to atdosi vien 5 eiro un astoņus grašus. Vīnogu suliņu (neraudzētu) var nobaudīt par 60 centiem. Reiz cilvēki ar vilcieniem ceļoja uz Madonu, lai ņemtu dalību Gaiziņa karnevālā, tagad vienīgais pamatotais iemesls ir Kraukšķis.

Vērtējums: +++++ 5/5
Pievienots: 04.09.2018
cenu
kategorija
<5€

Perfekts Ediens un atmosfera! Edienkarte gadiem nemainās - tāpat arī garša vienmēr ir ljoti laba

Vērtējums: +++++ 5/5
Pievienots: 06.09.2018
cenu
kategorija
<5€

Tu neesi bijis Madonā, ja neesi ēdis Šlāgera Kraukšķīgo.

Vērtējums: +++++ 5/5
Pievienots: 08.11.2018
cenu
kategorija
<5€

Sātīgā ar šķiņķi, sieru un mārrutkiem ir izcila - lielisks atskaites punkts mūsu karbonāžu ceļojumos.

Vērtējums: +++++ 5/5
Pievienots: 27.12.2019
cenu
kategorija
5-10€

Šī vieta ir īstā vieta, kur meklēt karbonādes. Pēc ieteikumiem, kurus izlasījām šeit, paņēmām kraukšķīgo karbonādi. Tiešām, tiešām ļoti garda! Arī pats kopskats bija ļoti estētisks! Paņēmām arī pēc ieteikuma pusītes, ar ko pilnīgi pietika, lai piepildītu izsalkušo mādziņu. Var maksāt arī ar karti.

Vērtējums: +++++ 5/5
Pievienots: 30.06.2020
cenu
kategorija
<5€
Kā nokļūt?

Iesakām Karbonādes vietas

Pieraksties K jaunumiem

Jaunākās karbonādes Tavā e-pastā

Sazinies ar mums